Đokovićev sin očeta spravil v nehvaležno situacijo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Đoković se je na tekmi med Monacom in Partizanom znašel v nehvaležni situaciji, ko je moral parkrat celo uščipniti sina, da je slednjega nekoliko umiril.
Oglej si celoten članek

Čeprav velja za navijača Crvene zvezde, smo v petek zvečer v Monte Carlu lahko opazili številko ena svetovnega tenisa Novaka Đokovića, kako uživa ob Partizanovi zmagi nad Monacom s 88:84, s katero si je beograjski klub že zagotovil uvrstitev v četrtfinale Evrolige.

Čeprav sicer navija za največjega Partizanovega rivala in ga je moč večkrat opaziti na tekmah Crvene zvezde, je srbski teniški as razkril, da je v njegovem srcu prostora tudi za Partizan, za katerega navija na vseh tekmah, razen na tistih z Zvezdo. Prav tako pa naj bi bil goreč navijač Partizana tudi njegov sin Stefan, ki ima črno-bele še raje od rdeče-belih mestnih rivalov.

"Tu se počutim zelo lepo, sem v družbi sina in žene ter še Partizan zmaguje," je ob polčasu izjavil Đoković. "Navijam za Partizan, ko igra proti komerkoli z izjemo Zvezde. Sem Zvezdaš, ampak bom vedno navijal za srbski klub. Moj sin pa je navijač Partizana, naravnost obožuje Partizan, zato zdaj obiskujemo tudi Partizanove tekme."

Mali Stefan pa je na omenjenih tekmah znal spraviti svojega očeta tudi v zelo neugoden položaj, saj vso tekmo glasno navija in gestikulira z rokami, čeprav imata z očetom na vseh tekmah mesto na svečanih sedežih, zraven najimenitnejših imen kluba. Tokrat sta recimo ob igrišču sedela v družbi predsednika Monaca Alekseja Fedoričeva.

"Včasih ga malce uščipnem, če pretirava. Rekel mi je, da je to njegova najhujša tekma, saj ne more navijati tako, kot si želi. Rekel sem mu, da seveda lahko, a da ne sme navijati proti nasprotni ekipi, ko ta napada. Zelo zanimivo ga je gledati, obožuje košarko," je zaključil Novak, ki se zaradi sinove otroške navihanosti in razigranosti tu pa tam znajde tudi v kakšni neugodni situaciji.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.