Đokovićev sin pritegnil pozornost s tem detajlom

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Šestletni Stefan Đoković je ukradel šov na treningu njegovega slavnega očeta.
Oglej si celoten članek

Novak Đoković je trenutno na Majorki, kjer se je v okviru priprav na tretji grand slam sezone udeležil turnirja v konkurenci dvojic. Če bi Đoković osvojil Wimbledon, kjer je doslej zbral že pet lovorik, bi se po številu grand slamov izenačil z Rogerjem Federerjem (20) in Rafaelom Nadalom (20).

Srebski tenoški zvezdnik je proste trenutke na Majorki izkoristil tudi za sproščen trening s sinom Stefanom, ki pri šestih letih že ponosno razkazuje svoj teniški talent.

Foto: Print Screen

Prisrčen posnetek je bil na spletu deležen precejšnje pozornosti, predvsem zato, ker se Stefan pri udarcih na forehand strani zgleduje pa največjem konkurentu in večnemu rivalu njegovega očeta, Rafaelu Nadalu.

Đokovića je sinova imitacija t.i. "laso forehanda" nadvse zabavala.

"Obožuje to," je dejal prvi igralec sveta in pri tem posnemal gib, po katerem slovi najboljši španski tenisač vseh časov.

"Rafa," je ob tem dejal nekdo iz ozadja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:10 23. Junij 2021.

    dej tega terorista - komunista zbrisat z obličja zemlje - proklet rdeć gnoj tatinski !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.