Dolg let je Hercogovo zdelal

Foto: EPA
Foto: EPA
Za najboljšo slovensko teniško igralko Polono Hercog se novo leto ni začelo uspešno. Zaradi bolečin v križu je morala predati dvoboj prvega kroga na turnirju v avstralskem Brisbanu proti Rusinji Anastaziji Pavljučenko.
Oglej si celoten članek

Na turnirju WTA v Brisbanu v Avstraliji z nagradnim skladom 655 tisoč dolarjev je morala Polona Hercog dvoboj prvega kroga proti sedmopostavljeni Rusinji Anastaziji Pavljučenko po slabi uri predati pri izidu 1:6 in 1:4.

"Po dolgem potovanju v Avstralijo me je tri dni pred prvo tekmo nenadoma začelo boleti v predelu križa, tako da so me fizioterapevti za vsak slučaj poslali na magnetno resonanco, ki ni pokazala ničesar preresnega, le močno vnetost v spodnjem delu, ki pa mi je do danes ni uspelo odpraviti. Poskušala sem odigrati po svojih najboljših močeh, a se nisem mogla dobro gibati in pripravljati na udarce. Ko sem videla, da res več ni možnosti, sem raje predala, da se ne bi se razvilo v kakšno večjo poškodbo. Prioriteta je Melbourne in do takrat si želim biti stoodstotno pripravljena. Naslednji turnir je v Sydneyju, kamor odhajam optimistično. Upam, da bo s hrbtom vse v redu," je pojasnila Hercogova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.