Dolgoletni član Barcelone pred vrati PSG-ja

Foto: Epa
Foto: Epa
Francoski reprezentant Ousmane Dembele po šestih letih zapušča Camp Nou.
Oglej si celoten članek

Po poročanju medijev je nogometaš Barcelone Ousmane Dembele tik pred selitvijo k francoskemu nogometnemu prvaku PSG. Kot danes poroča več medijev, med njimi tudi Goal.com, naj bi se francoski reprezentant s pariškim klubom že dogovoril za petletno pogodbo.

Do prestopa naj bi prišlo še danes. Ozadje tega je klavzula v Dembelejevi pogodbi, ki se izteče konec meseca, kar naj bi PSG omogočilo, da odkupi napadalnega krilnega igralca in njegovo pogodbo z Barcelono, ki velja do leta 2024, za fiksno vsoto 50 milijonov evrov.

Šestindvajsetletnik, ki je s Francijo leta 2018 osvojil svetovni naslov, na zadnjem mundialu pa na zadnji stopnički klonil proti Argentini, se je Barceloni pridružil leta 2017 iz nemške Borussie Dortmund.

Foto: Epa Dembele

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.