Dolgoletni član Mure zapušča Fazanerijo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Hrvaški čuvaj mreže si bo po več kot štirih letih poiskal novega delodajalca.
Oglej si celoten članek

Hrvaški vratar Matko Obradović je sporazumno prekinil pogodbo z Muro in se po dobrih štirih letih poslavlja od Fazanerije, je sporočil slovenski nogometni prvoligaš iz Murske Sobote. V klub je prišel v poletnem prestopnem roku leta 2018.

Matko se je z Muro veselil pokalne lovorike, naslova državnega prvaka in je zaigral v skupinskem delu konferenčne lige. V štirih letih, ki jih je preživel v Murski Soboti, je bil dvakrat izbran v najboljšo enajsterico leta po izboru SPINS, za črno-bele je v vseh tekmovanjih skupno zbral 141 nastopov.

Kot v nočni mori Romunski vratar se je iz obupa razjokal na zelenici

"Mura bo za vedno ostala zapisana v mojem srcu. Skupaj smo spisali največje dosežke v zgodovini kluba, osvojili dve lovoriki in igrali v Evropi. Na vse, kar sem dosegel z Muro, sem izjemno ponosen. Vsaka zgodba se enkrat konča, naša se končuje danes. Vesel sem, da smo se na koncu uspeli pogovoriti kot gospodje in se poslovili na način, kot se spodobi. Muri bom večno hvaležen za vse, kar je storila zame," je za spletno stran kluba dejal Obradović.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.