Domača zmaga, ničla za Slovence

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Švicarski smučar Didier Cuche se je pred domačimi gledalci v Crans Montani veselil zmage v superveleslalomu.
Oglej si celoten članek

Drugo mesto na s soncem obsijani progi, ki je tako dobre rezultate omogočala predvsem tekmovalcem z nizkimi štartnimi številkami, je osvojil Kanadčan Jan Hudec (+0,16), tretji pa je bil Avstrijec Benjamin Raich (+0,21). Za Cucha, ki je do uspeha prišel s tokrat neugodno številko 20, je bila to že 21. zmaga v karieri in četrta v tej sezoni.

Nastopilo je tudi pet Slovencev, a so ostali brez točk. Gašper Markič in Boštjan Kline sta odstopila, Klemen Kosi (+3,24) je osvojil 42. mesto, Rok Perko (+3,38) je bil mesto slabši, Andrej Šporn (+3,90) pa 47.

Jutri bo v Crans Montani znova na sporedu superveleslalom, v nedeljo pa veleslalom, kjer bo od Slovencev nastopil le Janez Jazbec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.