Domencali bo zamenjal Todta

Foto: Žurnal24 Jean Todt bo na čelu mednarodne avtomobilistične organizacije zamenjal Maxa Mosl
Vodenje italijanske ekipe v Formuli 1 Ferrari bo z januarjem prevzel Stefano Domencali, ki bo na tem mestu zamenjal dosedanjega šefa moštva Jeana Todta.
Oglej si celoten članek

Slednji, ki je bil vodja ekipe pri Ferrariju od leta 1993, bo zadržal mesto v vodstvenem kadru. Novica sovpada s slovesom Rossa Brawna, zdaj že nekdanjega tehničnega direktorja Ferrarija, ki je danes potrdil, da se bo pridružil Hondi. Tako Todt kot tudi Brawn sta bila glavna "krivca" za uspehe slovitega Nemca Michaela Schumacherja, ki je s Ferrarijem osvojil kar pet naslovov svetovnega prvaka (med letoma 2000 in 2004).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.