Domenech dobil novo zaupnico

Foto: Žurnal24 domenech275_reuters
Francoska nogometna zveza na čelu z njenim predsednikom Jean-Pierrom Escalettesom je v sredo na zasedanju izrekla novo zaupnico selektorju galskih petelinov Raymondu Domenechu.
Oglej si celoten članek
Raymond Domenech kljub slabšim izidom galskih petelinov ostaja selektor francoske nogometne reprezentance. Francoska nogometna zveza (FFF) je v sredo na zasedanju v Parizu, na katerem je ocenila minule tri kvalifikacijske tekme za svetovno prvenstvo 2010, Domenechu namreč izrekla zaupnico. Predsednik FFF Jean-Pierre Escalettes je izjavil, da bo 56-letni Domenech, ki se je na selektorski stolček les bleus usedel 12. julija 2004, popeljal Francoze na mundial v Južnoafriški republiki. Domenech se je znašel na udaru kritikov že na minulem evropskem prvenstvu v Avstriji in Švici, ko so njegovi varovanci izpadli že po predtekmovanju. V začetku julija pa se je zveza odločila, da bo Domenech vodil ekipo tudi v kvalifikacijah za SP.

Senegalski nogometaši ostali brez selektorja
Selektor senegalske nogometne reprezentance Lamine Ndiaye je izgubil službo, potem ko so njegovi varovanci že po drugem krogu afriških kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2010 izgubili vse možnosti, da bi se uvrstili na mundial. Senegal je doma remiziral (1:1) z zahodno sosedo Gambijo, kar je zanj pomenilo konec sanj o nastopu na SP v Južnoafriški republiki. Reprezentanci, ki se je na SP 2002 na Japonskem in v Južni Koreji prebila do četrtfinala, se prav tako ni uspelo uvrstiti na SP 2006 v Nemčiji.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.