Dominacija se nadaljuje

Foto: Epa Fabio Quartararo
Quartararo še petič zapovrstjo najhitrejši v kvalifikacijah.
Oglej si celoten članek

Vodilni v skupnem seštevku motociklističnega svetovnega prvenstva v razredu motoGP, Francoz Fabio Quartararo, je bil najhitrejši v kvalifikacijah pred nedeljsko dirko za VN Katalonije v Barceloni. Za Francoza je to že peti zaporedni "pole position" v sezoni.

Na nedeljski dirki bosta vozniku Yamahe v prvi vrsti družbo delala še Avstralec Jack Miller (Ducati) in Francoz Johann Zarco (Ducati Pramac).

Vsi omenjeni so tudi v vrhu skupnega seštevka. Quartararo ima na vrhu 105 točk, sledijo pa Zarco (81), Italijan Francesco Bagnaia (79), ki je bil v kvalifikacijah deveti, in Miller (74).

V nedeljo se bo dirka začela ob 13. uri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.