Domov odnesel zvezdniški dres

Foto: EPA
Foto: EPA
Najboljši košarkar severnoameriške lige NBA Stephen Curry in brazilska nogometna zvezda Neymar sta si po drugi finalni tekmi finala končnice, v kateri je Golden State Warriors s 110:77 premagal Cleveland Cavaliers, izmenjala dresa.
Oglej si celoten članek

Tudi Neymar sodi med tiste, ki se navdušujejo nad potezami Curryja. Ker nogometaš Barcelone ne igra na letošnjem južnoameriškem prvenstvu Copa America, ki se igra v Združenih državah Amerike, si je v živo ogledal še drugo zmago bojevnikov v finalu končnice lige NBA. Po tekmi sta se zadržala v kratkem razgovoru, hkrati pa sta si tudi izmenjala drese.

"To je prvič, da sva se srečala. Brazilska soigralca Leonardo Barabosa in Anderson Varejao mi ves čas govorita o Neymarju, pa tudi sam uživam v tem, kako igra, predvsem zaradi njegove tehnike in elegance," je po srečanju dejal Curry, ki je še dodal: "Znano mi je, da ima rad košarko, videl sem ga tudi, kako me skuša posnemati in preigravati z dvema žogama hkrati. Žal sem v nogometu veliko slabši in dejal sem mu, da ne bi rad videl, kako ga igram, saj sem za igranje nogometa popolnoma nesposoben."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.