Domžalčani za uresničitev skrite želje

Foto: Anže Petkovšek Domžale - Valur
Slovenski prvoligaš drevi lovil ugodno izhodišče pred povratno tekmo 3. predkroga Lige Europa.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Domžal bodo drevi ob 21.05 igrali prvo tekmo 3. predkroga evropske lige. Gostovali bodo v Nemčiji pri favoriziranem Freiburgu, toda v domžalskem taboru ne skrivajo, da si želijo zmagati. Povratna tekma bo prihodnji četrtek v Stožicah.

Trener Domžal Simon Rožman bo imel na voljo vse svoje nogometaše, nekaj težav ima le Jure Matjašič. "Smo tam, kjer smo si želeli biti. Skrite želje so takšne, da se tu evropska pot ne bi ustavila," pravi Rožman.

Freiburg je v prejšnji sezoni osvojil sedmo mesto v elitni nemški ligi. Zanj so v preteklosti igrali številni sloviti nogometaši, tudi zdajšnji selektor nemške izbrane vrste Joachim Löw in nekdanji slovenski reprezentant Miran Pavlin. Ekipa igra na stadionu Schwarzwald, ki sprejme 24.000 gledalcev.

Tekmo bodo sodili ukrajinski delivci pravice na čelu z Anatolijem Žabčenkom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.