Domžale na Islandijo, Gorica v Grčijo

Foto: NK Domžale/Facebook
Foto: NK Domžale/Facebook
Slovenska prvoligaša, Domžale in Gorica, sta dobila nasprotnika v drugem predkrogu kvalifikacij za nastop v Evropski ligi.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Domžal bodo v drugem predkrogu evropske lige igrali z islandsko ekipo Valur Reykjavik. Islandci so pozno sinoči na povratni tekmi ugnali latvijski Ventspils z 1:0 (0:0) in napredovali, saj se je prva tekma končala brez golov. Strelec odločilnega gola je bil Sigurdun Egill Larusson v 71. minuti.

Zmagali so tudi Domžalčani, ki so v četrtek na gostovanju pri Flori v Talinu zaostajali že z 0:2, na koncu pa slavili s 3:2. V drugi predkrog so se uvrstili tudi Goričani, ki jih čaka obračun z grškim Panioniosom, neslavno pa je Evropo že zapustila ljubljanska Olimpija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.