Domžale okrepil 20-letni Rus

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenski nogometni prvoligaš Domžale je v svoje vrste pripeljal novo okrepitev.
Oglej si celoten članek

Nova okrepitev Domžal je postal 20-letni Rus Samir Masimov, ki ima tudi azerbajdžanski potni list in je nastopal za mlajše selekcije Azerbajdžana, trikrat pa tudi za selekcijo do 21 let, so sporočili iz domžalskega kolektiva.

Masimov, 169 centimetrov visoki krilni napadalec, je otrok moskovske Lokomotive, zadnji dve leti pa je bil član Nefčija iz Bakuja, kjer je za prvo ekipo odigral 49 tekem in dosegel dva gola.

Že v mislih selektorja

"Samir je eden najboljših mladih igralcev Azerbajdžana in o njem je večkrat zelo resno razmišljal selektor Robert Prosinečki, s katerim smo se pred podpisom pogodbe tudi posvetovali. Za njim je težko obdobje v turbulentnih razmerah azerbajdžanskega nogometa in prepričani smo, da bo pri nas zadihal s polnimi pljuči ter pokazal svoje bogato nogometno znanje," je ob prestopu perspektivnega nogometaša zadovoljen športni direktor Matej Oražem.

Masimov se je članskemu moštvo Domžal priključil v soboto v turški Antalyi. Na treningih je pokazal visoko raven tehničnega znanja, danes pa se bo prvič predstavil v rumenem dresu. Domžalčani se bodo ob 15.00 po slovenskem času pomerili z Levskim iz Sofije.

Na preizkušnji še naprej ostaja napadalec Fousseyni Cisse.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.