Domžale okrepil hrvaški branilec

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Slovenski nogometni prvoligaš Domžale se je okrepil s hrvaškim branilcem Denisom Ljubovićem, so sporočili iz kluba.
Oglej si celoten članek

Ljubović je nazadnje igral za Zadar, v najmočnejši hrvaški ligi pa je odigral pet sezon. Štiriindvajsetletni srednji branilec je z Domžalami podpisal dvoletno pogodbo.

"Po odhodu Ivana Knezovića smo potrebovali nadomestilo na položaju centralnega branilca in našli smo ga v Denisu Ljuboviću. V spomladanskem delu prvenstva je dobro odigral za NK Zadar, nase pa opozoril predvsem s svojo hitrostjo, ki za centralne branilce ni ravno pogosta značilnost. Kar nekaj časa smo iskali takšen tip igralca in verjamem, da bo uspešno zapolnil vrzel po odhodu Knezovića, kar pa seveda še zdaleč ne bo lahko," je za domžalsko spletno stran dejal športni direktor Matej Oražem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.