Domžale prvi polfinalist

Foto: NK Domžale/Facebook
Foto: NK Domžale/Facebook
Nogometaši Domžal so prvi polfinalisti slovenskega nogometnega pokala.
Oglej si celoten članek

Domžalčani so v današnji povratni tekmi na domačem igrišču premagali Krško z 2:1 (1:0), dobili pa so tudi že prvo tekmo v gosteh z 2:0. Druge povratne tekme četrtfinala bodo na sporedu v sredo.

Domžalčani so danes imeli dobro izhodišče po prvi polovici dvoboja, kmalu pa so ga še popravili, saj je Elvis Bratanović že v 20. minuti domače povedel v vodstvo. V drugem polčasu so se Krčani znašli v skorajda nerešljivem položaju, ko je Žan Majer v 58. minuti povišal na 2:0. Domžale so brez težav obdržale prednost in visoko skupno vodstvo, le ob koncu tekme je za častni zadetek Krškega v 89. minuti poskrbel Nermin Haljeta.

V sredo bodo na sporedu še drugi trije povratni dvoboji. Po prvih imata dva kluba prednost, Olimpija je premagala Aluminij z 2:1, Krka je premagala Velenjčane z 2:0, Gorica pa se je z Mariborom razšla z nedoločenih 1:1.

Tekmi Krka - Rudar Velenje in Aluminij - Olimpija bosta ob 14. uri, drugi obračun Maribor - Gorica v štirih dneh po ligaškem v soboto pa bo v Ljudskem vrtu ob 17.15.

Pokal Slovenije, četrtfinale, povratna tekma:

Domžale - Krško 2:1 (1:0) /2:0/

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.