Domžale v Srbijo, Koper na Islandijo, Celje na Poljsko

Foto: EPA
Foto: EPA
Domžale se bodo pomerile s Čukaričkim, Celje s poljskim Slaskom, Koprčani pa z islandskim Vikingurjem.
Oglej si celoten članek

Ekipa Luke Kopra je bila nosilec v prvi skupini, možni nasprotniki Primorcev so bili nenosilci Odds (Norveška), Kukësi (Albanija), Jelgava (Latvija), Vikingur Reykjavik (Islandija) in Alaškert (Armenija). Moštvo z Obale bo igralo z Islandci, prvo tekmo v gosteh.

Domžale so bile nosilec v deveti skupini. Pomerile bi se lahko s Čukaričkim (Srbija), Glentoranom (Severna Irska), podgoriško Mladostjo (Črna gora), UC Dublinom (Irska) in Partizanijem (Albanija). "Ravbarjem" je žreb namenil srbskega predstavnika, prvo tekmo bodo igrali doma.

Celjani niso med nosilci v deseti skupini. Možni nasprotniki "grofov" so bili: Slask Wroclaw (Poljska), Slovan Bratislava (Slovaška), Lokomotiva Zagreb (Hrvaška), Botoşani (Romunija), Vaduz (Liechtenstein) in Birkirkara (Malta). "Grofi" bodo potovali na Poljsko, prvo tekmo bodo igrali doma.

Prve tekme bodo odigrane drugega julija, povratne pa teden dni kasneje. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.