Dončić bo poleti zaigral v Makedoniji

Foto: Profimedia
Mladi slovenski zvezdnik bo zaigral na spektaklu.
Oglej si celoten članek

Makedonski košarkar Pero Antić je napovedal, da se bo poleti športno upokojil. Ob slovesu bo v Skopju priredil poslovilno tekmo, na kateri nekdanji center Crvene zvezde obljublja tudi prihod zvezdnika lige NBA, Slovenca Luke Dončića.

Antić, ki je osvojil tri naslove v evroligi (dva z Olympiakosom in enega s Fenerbahčejem), obljublja, da bo v rojstno mesto pripeljal številna zveneča košarkarska imena, med njimi poleg Dončića tudi najtrofejnejšega evropskega trenerja Željka Obradovića, nekdanjega soigralca v ligi NBA pri Atlanti Ala Horforda in druge ase, s katerimi je sodeloval v karieri.

"Ne želim razkriti preveč informacij o dogodku, a lahko potrdim, da bosta na tekmi tako Dončić kot Horford s še nekaj velikimi imeni svetovne košarke," je dejal Antić za makedonski Sport.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.