Dončić dobil novega soigralca

Foto: Epa Yudai Baba
Dallas je v svoje vrste pripeljal japonskega branilca.
Oglej si celoten članek

Japonski košarkar Yudai Baba je nova okrepitev severnoameriškega košarkarskega moštva Dallas Mavericks, katerega prvi zvezdnik je po odhodu Dirka Nowitzkega slovenski reprezentant Luka Dončić, novinec leta v NBA.

Baba je nove delodajalce prepričal v poletni ligi v Las Vegasu, kjer je dosegal po 4 točke in 2,3 skoka v 12 minutah na tekmo.

Košarkar iz Toyame je v sezoni 2018/19 pomagal ekipi Alvark iz Tokia do drugega zaporednega naslova v japonskem prvenstvu, potem ko je na 64 tekmah v povprečju dosegal po 10,8 točke, 4 skoke, 3,7 podaje na tekmo.

Baba je bil izbran tudi za najkoristnejšega igralca (MVP) finala.

Foto: Epa Yudai Baba

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.