Dončić dobil še enega novega soigralca

Foto: Profimedia Mike Conley.
Foto: Profimedia Mike Conley.
Dokončno sta znani zasedbi, ki se bosta udarili na tekmi vseh zvezd.
Oglej si celoten članek

Košarkarski veteran, 33-letni Mike Conley, je postal eden najstarejših zvezdnikov v zgodovini lige NBA, ki bo zaigral na tekmi vseh zvezd All Star lige NBA. Košarkar Utah Jazz bo zamenjal košarkarja Phoenixa Devina Bookerja, ki ima poškodovano levo koleno. Conley bo na ekshibicijski tekmi v Atlanti član ekipe kapetana LeBrona Jamesa.

Video Dončić delil Jordanov posnetek z močno vsebino

Conley je veljal za enega najboljših igralcev lige NBA, ki še nikoli ni bil izbran za tradicionalno tekmo vseh zvezd. Pridružil se bo soigralcema Donovanu Mitchellu in Rudyju Gobertu kot tretji igralec Utah Jazz na tekmi. V začetni peterki ekipe LeBrona je tudi slovenski as Luka Dončić.

Tekma zvezd lige NBA bo v noči na ponedeljek v Atlanti.

Tako kot Conley je bil tudi Booker zamenjava. Namesto njega naj bi nastopil center Los Angeles Lakers Anthony Davis.

Conley v povprečju dosega 16,1 točke in 5,7 podaje, medtem ko ima 42-odstotni met za tri točke. Velja za dobrega obrambnega igralca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • ak
    11:20 6. Marec 2021.

    ajme, ne kopirat od 24ur, ker imajo napačno navedeno. Booker je bil izbran v Durantovo ekipo, ne LeBronovo, zato tudi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.