Dončić izjemno v sezono

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Real Madrid je odigral prvo pripravljalno tekmo pred novo sezono, Luka Dončić pa je utrdil svoj status v ekipi.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je bil na seznamu slovenskega selektorja Igorja Kokoškova za kvalifikacijske tekme EuroBasketa 2017, a so se Slovenci na naslednje evropsko prvenstvo morali prebiti brez pomoči mladega člana madridskega Reala. Dončić, ki še gradi svojo klubsko prihodnost, se je opravičil selektorju in se raje posvetil samostojnim pripravam na novo sezono. 

Sedemnajstletni košarkar bo sodeč po prvi pripravljalni tekmi, ki jo je Real odigral proti Fenerbahceju, imel v tej sezoni še nekoliko večjo vlogo pri eni izmed najboljših ekip v Evropi. Mladi Slovenec je bil ob porazu 87:90 prvi strelec svoje ekipe, dosegel je 19 točk. Drugi najuspešnejši je bil pri Špancih Anthony Randolph z 12 točkami, pri Fenerbahceju jih je 22 zbral Bobby Dixon, 14 pa Nikola Kalinić.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.