Dončić je številka ena

Foto: epa Luka Dončić
V senci afere o menjavi zastopnika novo priznanje za slovenskega čudežnega dečka.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić, nakoristnejši košarkar (MVP) pretekle sezone Evrolige, bo svojo kariero nadaljeval v ligi NBA, kjer bo v prihajajoči sezoni nosil dres Dallas Maverics.

Slovenski košarkar je med evropsko elito odigral tri sezone (2016-2018) in v tem razmeroma kratkem času pustil neizbrisen pečat. O tem priča tudi seznam 100 najlepših potez lanske evroligaške sezone.

Dončić je na seznamu zasedel prvo mesto s košem prek celega igrišča, ki ga je dosegel na tekmi z Barcelono.

Priznanje za potezo leta je samo še pika na i fenomenalni sezoni, v kateri je 19-letnik evroligaški kroni dodal naslov španskega prvaka, drugič zapored postal vzhajajoča zvezda Evrolige, MVP finala, član udarne evroligaške peterke, MVP španske ACB, najboljši mladi košarkar španskega prvenstva in član prve peterke lige ACB.

Kdo je ponarejal? Nove podrobnosti v aferi o Dončićevem podpisu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:55 18. Avgust 2018.

    Moja zadnja plača je bila 5300 evrov za 10 ur na teden na spletu...... Prijateljica moje sestre ima v povprečju …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.