Dončić med stoterico najlepših v sami špici

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Mladi slovenski košarkar je odlično začel svojo kariero v ligi NBA.
Oglej si celoten članek

V elitni severnoameriški košarkarski ligi skoraj vsak večer vidimo nekaj enkratnih vrhuncev, nič drugače ni bilo v letu 2018.

Liga NBA je ob začetku leta 2019 objavila 100 najlepših trenutkov preteklih 12 mesecev. Na seznamu so se znašla številna zabijanja, prodori, meti z razdalje, blokade in asistence.

Med stoterico izbranih je tudi poteza Luke Dončića in sicer na zelo visokem petem mestu. Tja so namreč uvrstili njegovo neverjetno trojko v zadnji sekundi, s katero je Dallas Mavericks zagotovil podaljšek na srečanju proti Portland Trail Blazers.

Dončić je sodeloval tudi pri akciji, ki se je znašla na 12. mestu, potem ko je asistiral Dennisu Smuthu Jr. za atraktivno zabijanje.

Na samem vrhu seznama se je znašel kdo drug kot LeBron James.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.