Dončić: Moja Slovenija!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Tudi veliki slovenski košarkarski up Luka Dončić je spremljal polete v Planici.
Oglej si celoten članek

Med tistimi slovenskimi športniki, ki so spremljali polete v Planici, je bil tudi član madridskega Reala Luka Dončić.Temu je bilo očitno zelo všeč vzdušje v dolini pod Poncami.

Na Dončića sicer v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo resno računa tudi novi slovenski selektor Igor Kokoškov, športni direktor reprezentance Matjaž Smodiš pa je pred dobrim mesecem dejal, da Španci največjega talenta evropske košarke ne novačijo v svojo izbrano vrsto in da Luka razmišlja le o dresu Slovenije.

Za slovenske orle pesti sicer stiskajo tudi celjski rokometaši.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.