Dončić: Najlepši rojstni dan!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Mladi slovenski zvezdnik je dobil lepo darilo za svoj 17. rojstni dan.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je v nedeljo praznoval svoj 17. rojstni dan, njegov Real Madrid pa je v okviru španskega prvenstva gostoval pri vodilni Valencii.

Domači so večino časa vodili, prednost so imeli tudi v zadnjih trenutkih srečanja, ko so bili spredaj za dve točki. Takrat je žogo v roke dobil Sergio Llull in z metom s polovice igrišča v zadnji sekundi Madridčanom prinesel zmago (94:95).

Dončić, ki je v 12 minutah v svojo statistiko vpisal štiri točke, dva skoka in blokado, je po tekmi na Twitterju objavil: "Najlepši možni rojstni dan! Tako velik si, Lull," je zapisal Ljubljančan in pripisal, da je španski organizator igre njegov idol. V objavo je dodal tudi video Llullovega zmagovitega meta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.