Dončić nasmejal z zapisom o lastni mojstrovini

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Slovenski košarkar je navdušil s mojstrsko potezo na nedavni kvalifikacijski tekmi s Švedsko.
Oglej si celoten članek

Poročali smo o spektakularnem košu Luke Dončića po vzoru Kareema Abdula Jabbarja na kvalifikacijski tekmi za nastop na SP 2023 med Slovenijo in Švedsko.

Mladi zvezdnik Dallasa je v enem izmed napadov zadel t.i. "sky hook", po katerem je v ligi NBA slovel Jabbar, znan kot eden najboljših košarkarjev vseh časov in rekorder po številu doseženih točk.

Senzacionalno Dončić v repertoar dodal najsmrtonosnejši met v zgodovini

Donćič je posnetek akcije delal na družbenem omrežju Instagram, kjer je z besedno igro nasmejal svoje sledilce. "How do you like your coffee? With a little kareeeem," je zapisal Dončić, kar bi v prevodu pomenilo: "Kakšno kavo radi pijete? Z malo kareeeema."

Slovenec je izkoristil podobno izgovorjavo besed 'cream', kar bi v prevodu pomenilo 'smetana', in Kareem, s svojo domislico pa je požel kopico smejočih emojijev.  

"Naš fant se zna šaliti," so objavo komentirali upravljalci uradnega računa Dallas Mavericks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.