Dončić neslavno pristal na zadnjici, nato pa ...

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V New Orleansu je bilo moč videti nekaj lepih potez Ljubljančana.
Oglej si celoten članek

Dallas Mavericks so presenetljivo izgubili v gosteh proti oslabljenim New Orleans Pelicans, za katere nista zaigrala Brandon Ingram in Zion Williamson.

Luka Dončić je bil prvi strelec srečanja s 37 točkami, dodal je še 11 skokov in sedem podaj. Slabo je metal za tri točke in bil izjemno zanesljiv pri metih za dve.

NBA Dončić Dallas vrnil v igro, znova je odločal zadnji met

Ena lepših potez mu je uspela v prvi četrtini. Pri poskusu prodora mu je zdrsnilo in pristal je na zadnjici. Kljub temu je, iz sedečega položaja, z natančno podajo med tri branilce našel Christiana Wooda za lahko zabijanje. Potezo si lahko ogledate na spodnjem posnetku (od 1:35 naprej).

Mavericks imajo sedaj na računu eno zmago in dva poraza. Pelicans so trikrat zmagali in enkrat izgubili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.