Dončić opazil mladega navijača, kar je sledilo, vam bo stopilo srce

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Najboljši slovenski košarkar je pričaral nepozaben spomin mlademu navijaču.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić se je na gostovanju v bostonski dvorani TD Garden, kjer so morali njegovi Mavsi priznati premoč Keltom s 112:125, znova izkazal s čudovito gesto.

Med ogrevanjem pred tekmo je 23-letni zvezdnik gostujoče ekipe na tribuni opazil fanta s transparentom, na katerem je pisalo: "Prebolel sem raka."

Dončića je prizor tako ganil, da je pristopil k mlademu borcu in mu izročil superge, v katerih se je malo prej ogreval, navaja spletna stran Mavs.com. 

Manjkala nista niti avtogram in objem, nato pa so bili Lukove pozornosti deležni tudi nekateri drugi navijači nasprotnega moštva.

Foto: Print Screen

"To je bistvo vsega. Postal sem kar malo čustven. To, da sem mu lahko vsaj malo pomagal skozi ta proces, mi pomeni vse na svetu. To je bistvo vsega," je povedal slovenski športnik z velikanskim srcem.

Dončić je kot eden najbolj priljubljenih športnikov na svetu vselej v središču pozornosti. Gostovanja v tem pogledu niso nikakršna izjema, saj se tudi izven Dallasa za kanček njegove naklonjenosti grebejo trume navijačev nasprotnih ekip.

Nekateri si želijo avtograma, drugi bi radi zgolj za trenutek pokramljali z njim ali ga samo potrepljali po hrbtu. Vsem seveda ni možno ugoditi, se pa Luka vedno potrudi zadostiti pričakovanjem in razveseliti čim večje število ljudi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.