Dončić navdušil vesoljno Slovenijo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Najboljši slovenski košarkar se bo po dolgi in naporni NBA sezoni zglasil na reprezentančnih pripravah.
Oglej si celoten članek

Slovenska košarkarska reprezentanca bo lahko v kvalifikacijah za nastop na olimpijskih igrah v Tokiu računala na Luko Dončića, je po izpadu v prvem krogu končnice proti Los Angeles Clippers potrdil 22-letni zvezdnik Dallas Mavericks.

Slovenska moška košarkarska reprezentanca se bo za premierni nastop na igrah borila na kvalifikacijskem turnirju med 29. junijem in 4. julijem v Kaunasu. V predtekmovanju bo igrala s Poljsko in Angolo, v končnici pa bo naletela na dva tekmeca iz skupine z Litvo, Južno Korejo in Venezuelo za eno mesto, ki vodi na igre. 

Olimpijske igre, na katerih bo, če bo Slovenija uspešna v kvalifikacijah, zaigral tudi Dončić, bodo potekale od 23. julija do 8. avgusta.

NBA sezona 2021/2022 se bo začela oktobra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 22:41 7. Junij 2021.

    Luka; vsaka čast!!! Marsikateri naš samoimenovani zvezdnik se ne bi udeležil! Luka, ki je pa svetovna superzvezda bo pa igral! …

  • 22:40 7. Junij 2021.

    Zdaj so vsi ruzaki,puščice,majice,torbe LD77...vse -77% sconto.Količine so neomejene,ker ni bilo v 2 letih nič prodanega.OUTLET VISION SPORT na Rudniku …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.