Dončić po tem košu norel od navdušenja

Foto: Print Screen luka dončić
Do začetka nove sezone v ligi NBA nas loči samo še dober teden.
Oglej si celoten članek

Moštvo Luke Dončića Dallas Mavericks bo do začetka nove, 74. sezone sezone lige NBA odigralo še dve od skupno petih pripravljalnih tekem.

V noči na torek se bodo varovanci Ricka Carlisla še drugič v tednu dni pomerili z Oklahomo City Thunder, tokrat pred domačimi gledalci v American Airlines Centru, nato pa jih v četrtek čaka še zadnji preizkus proti LA Clippers. 

Košarkarji Dallasa so na prvih treh tekmah zabeležili tri poraze in še čakajo na prvo zmago v predtekmovalnem delu sezone.

Gonilna sila moštva je bil po pričakovanjih Dončić, aktualni novinec leta v NBA, ki je prvo tekmo presedel na klopi, na drugi in tretji pa je bil s 27 oziroma 21 točkami najboljši strelec svojega moštva.

Slovenski košarkar preostanek časa do začetka nove sezone izkorišča za zadnje popravke v njegovi igri.

Na enem od zadnjih treningov Dallasa je pilil igro ena na ena, v kateri sta se merila s pomočnikom trenerja Jamahlom Mosleyjem

Ta se je izkazal za precej trdoživega nasprotnika, tako da se je Dončić enega izmed košev veselil kot majhen otrok. Prodor 20-letnika si lahko ogledate ob koncu priloženega posnetka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.