Dončić pojedel dve banani, nato se je zgodilo tole

Foto: Print Screen luka dončić
Luka Dončić je ameriškemu košarkarju vrnil milo za drago.
Oglej si celoten članek

Jerami Grant si bo zapomnil dan, ko je v enem napadu podelil dve blokadi Luki Dončiću, saj je zvezdnik Dallasa še isti večer dočakal svojo priložnost za maščevanje.

Po tekmi Vsi so nestrpno čakali Dončića, nato je sledil šok

Grant je v prvi četrtini tekme v razmaku nekaj sekund dvakrat blokiral Dončićev met, slovenski as pa se mu je oddolžil v tretji četrtini, ko mu je s preigravanjem "polomil gležnje" in zadel za vodstvo Dallasa z 72:67.

Telički so po napeti končnici klonili z izidom 106:107, čeprav so imeli na voljo zadnji napad na tekmi, vendar je Dorian Finney Smith zapravil žogo.

"V zadnjem napadu so nas dobro pokrili, mi pa smo izgubili žogo. Kadar se to zgodi, prevzamem vso odgovornost. To bo treba popraviti. Težak poraz. Vsi smo razočarani," je dejal trener Rick Carlisle.

NBA Dončić in soigralci ostali brez odločilnega meta

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:38 9. Januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 12:30 9. Januar 2020.

    Niso telički, žrebički so, čas je da novinarji preverite na izvoru in uporabljate pravilno. Če se vam ne da pobrskati …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.