Dončić s potezo velikega Michaela Jordana

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski košarkar Luka Dončić je na tekmi španskega prvenstva spet navduševal z izjemnimi košarkarskimi sposobnostmi.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić ni kar tako eden najboljših mladih košarkarjev v Evropi, temveč svoj status potrjuje iz tekme v tekme. Tokrat je bodoči slovenski reprezentant zablestel na tekmi 31. kroga španske lige ACB med Realom in Juventutom, ki so jo Madridčani dobili z 95:70.

Dončić, ki je vpisal osem točk, pet skokov in dve podaji, je v drugi četrtini zablestel s fantastično potezo, ki se je ne bi sramoval niti veliki Michael Jordan.

Slovenski košarkar je krenil v samostojni prodor in se odrinil proti obroču, nato pa v zraku zamenjal roki in žogo položil skozi obroč.

Nekaj precej podobnega leta 1991 na tekmi z Los Angeles Lakers uprizoril tudi najboljši košarkar vseh časov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.