Dončić v družbi enega največjih

Foto: Twitter Dončić bo moral izboljšati odstotek zadetih prostih metov.
Foto: Reševalni pas/Twitter Dončić bo moral izboljšati odstotek zadetih prostih metov.
Slovenski košarkarski zvezdnik se privaja na življenje v ligi NBA.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić se pripravlja na igranje v najmočnejši ligi na svetu, v kateri bo nosil dres Dallas Mavericks. Slovenski najstnik preko luže žanje veliko pozornosti in nabira vtise pred prvo uradno tekmo.

Lahko ga kupite Dončić podaril podpisani dres

Nekdanji igralec madridskega Reala je na družbenem omrežju objavil fotografijo, na kateri je v kadru skupaj z enim največjih zvezdnikov igre pod obročema - Stephenom Curryjem. 

Na fotografiji sta tako Dončić kot dvakratni MVP lige NBA (prvi in doslej edini soglasni MVP) nasmejana, kot pritiče sproščenemu pripravljalnemu obdobju.

Amerika Revolucija v NBA: Obetajo se spremembe pravil

Curry je v zadnjih štirih sezonah z Golden State Warriors osvojil kar tri šampionske prstane in vsaka minuta, preživeta z velemojstrom, bo Dončiću še kako koristila. Za Dallas je v zadnjih dveh sezonah sicer igral Stephenov brat Seth Curry, slednji bo v letošnji sezoni nosil dres Portland Trail Blazers.

 

 

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic) on

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.