Dončić v šoku po tem, kar mu je storil Michael Jordan

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Zgodilo se je med premorom All-Star tekme v Clevelandu.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski as Luka Dončić je vpisal še tretjo zaporedno zmago na All-Star tekmah. Mladi organizator igre, ki je tokrat zaigral v vlogi rezervista, je prispeval osem točk k uspehu ekipe LeBrona Jamesa, ki je druščino pod taktirko Kevina Duranta ugnala s končnim izidom 163:160.

All-Star tekma Luka s koši prinesel 150 tisočakov, nor večer Curryja, odločil met Jamesa

Slovenski zvezdnik je bil ob polčasu tekme deležen prav posebne pozornosti s strani legendarnega Michaela Jordana, ki se je košarkarskega praznika v Clevelandu udeležil v okviru počastitve 75 košarkarskih legend ob 75-letnici lige NBA.

Sloviti Air Jordan je Dončiću pričaral spomin, o katerem lahko večina samo sanja, Luka pa je odkrito priznal, da je ob tem ostal brez besed.

Košarkarja sta si trenutek delila ob polčasu, ko se je Jordan Dončiću prikradel od strani in ga prijateljsko objel. "Kako si?" je šokiranega 22-letnika vprašal desetkratni najboljši strelec lige. "Drži se in ostani zdrav," je dodal ter odšel svojo pot.

Foto: Print Screen

Dončić je po tekmi priznal, da je bil trenutek nadrealističen. "To je izjemno. Ne vem, kako bi to sploh pojasnil. Res neverjeten trenutek. MJ pozna moje ime. To mi veliko pomeni, res noro. Nimam besed," je komentiral Luka.

Foto: Epa Michael Jordan

Povezava med Dončićem in Jordanom sega tudi v poslovni svet, saj je mladi zvezdnik Dallasa konec leta 2019 podpisal 100-milijonsko pogodbo z blagovno znamko Air Jordan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NBA Europe (@nbaeurope)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 19:53 21. Februar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • 12:55 21. Februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

  • 09:27 21. Februar 2022.

    Obsedeni z Donćićem. Pol naslovne strani samo o tem preplačanem "atletu".

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.