Dončić z darilom za Kidda, ta nato ujezil navijače Dallasa

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Luka Dončić je na voljo dobil počitek.
Oglej si celoten članek

Navijači Dallasa so pred tekmo izvedeli slabo novico, ob objavi prve peterke se namreč na seznamu ni znašlo ime Luke Dončića, ki je tako še petič v sezoni izpustil drugo tekmo, ko so Mavericks zaigrali dvakrat v dveh dneh. S to potezo je strokovno vodstvo zasedbe iz Teksasa precej ujezilo navijače, ki so menili, da so pri franšizi že pred tokratnim dvobojem s Portlandom vrgli puško v koruzo. Na omenjenih tekmah, ko slovenski zvezdnik ni stopil na parket, so Mavs po pravilu visoko izgubljali.

Portland je že dan prej brez večjih težav sicer ugnal Dallas, ob zelo izenačeni zahodni konferenci pa so takšne poteze naletele še na večje neodobravanje. "Ne bom izgubljal čas za ogled tega poraza," je izjavil eden izmed navijačev na twitterju, precej ostalih pa je razmišljalo podobno.

Veliko navijačev je za nastalo situacijo okrivilo glavnega trenerja Jasona Kidda. "Moral bi ga spočiti za prvo tekmo, a to bi ibilo preveč razumno za Kidda," je bil eden od komentarjev. Luka je pred gostovanjem v Oregonu sicer odigral kar 53 minut na tekmi z Los Angeles Lakers, ki jo je Dallas dobil po dveh podaljških. Nato je sledila njegova najslabša tekma po številu točk v tej sezoni, mnogi pa so prepričani, da je zgovorno o utrujenosti Slovenca govorilo njegovo izvajanje prostih metov, zadel je enega od šestih poizkusov.

Če že ni zaigral, pa se je Luka izkazal pred tekmo, z njegovo potezo pa je bil najzadovoljnejši prav Kidd. Dončić mu je namreč podaril obutev. 

Trener je prejel športne copate, ki nosijo ime slovenskega košarkarskega zvezdnika. Ti so bili narejeni tako, da so spominjali na obutev, ki jo je med sijajno igralsko kariero uporabljal Kidd.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.