Družina na prvem mestu, Dončić z zlato medaljo v bolnišnico

Foto: Instagram
Košarkarski čudežni deček Luka Dončić se je izkazal z lepo gesto.
Oglej si celoten članek

Po zgodovinski zlati medalji za slovensko košarkarsko reprezentanco se življenje počasi vrača v stare tire. Reprezentanti se po evforiji, ki je zajela celo državo na sončni strani Alp, vračajo v klube, kjer jih kmalu čakajo nove obveznosti.

Luka Dončić, 18-letni košarkarski fenomen, ki mu cela Evropa napoveduje lepo prihodnost v ligi NBA, se je vrnil v špansko prestolnico, pred tem pa je v bolnišnici obiskal bolnega dedka.

"On je pravi borec in šampion. Pazi nase, dedek," je zapisal slovenski košarkar, ki je dedku prinesel pokazati zlato medaljo.

Zares lepa gesta, ki dokazuje, da ima Luka kljub mladosti srce na pravem mestu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.