Dončić že spletel posebno vez

Foto: Dallas Mavericks
Foto: Dallas Mavericks
Novopečeni član Dallas Mavericks že razvija odnos s soigralci.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je v dresu Dallasa odigral prvo pripravljalno tekmo, njegova ekipa je gladko porazila Beijing Ducks (116:63). Dončić je v statistiko vpisal 16 točk, šest skokov in tri blokade, navdušil je tudi z nekaterimi preigravanji. 

Kraljeval na igrišču Prva tekma Dončića za Dallas: Kakšne nore poteze!

Mladi Slovenec že plete vezi z novimi soigralci, z enim od njih si je izmenjal tudi izviren pozdrav. Mladec z grškim državljanstvom Kostas Antetokounmpo, sicer brat NBA zvezdnika Giannisa Antetokounmpa, je z Dončićem izvedel poseben stisk rok in pokazal, da med novincema z evropskimi izkušnjami že obstaja določena kemija.

Ali se bo Kostas Antetokounmpo uveljavil pri Dallasu bo znano tekmo sezone, veliko časa bo najbrž preživel v razvojni ligi NBA G League, kjer bo nastopal za Texas Legends. Glede Dončićeve prihodnosti dvoma ni, pri Teličkih bo igral eno vodilnih vlog. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.