Dončić zmagal proti NBA ekipi

V Madridu sta se na prijateljski tekmi pomerili moštvi Real Madrida in Oklahome Cityja iz lige NBA.
Oglej si celoten članek

Po podaljšku so slavili Španci, delež k uspehu pa je dodal tudi bodoči slovenski reprezentant Luka Dončić. K zmagi po podaljšku s 142:137 je v 18 minutah prispeval tri točke ob metu iz igre 1:5, imel pa je še pet skokov in štiri podaje.

Real Madrid, ki je v prvem polčasu zaostajal že za 22 točk, je v nadaljevanju zaigral agresivneje v obrambi ter v zaključku rednega dela prišel do izenačenja in na koncu zmage. Ključni figuri sta bili Sergio Llull z 22 točkami in devetimi podajami ter Jaycee Carroll, ki je dosegel dve točki več. Pri Američanih je Victor Oladipo zbral 34 točk, Enes Kanter jih je prispeval 29, prvi zvezdnik Thunder Russell Westbrook pa 18.

Začenja tudi Dragić

Oklahoma City bo v Evropi odigrala še eno prijateljsko tekmo, in sicer čez dva dni proti Barceloni.

Priprave na novo sezono bo v noči na sredo začel tudi Miami Heat z Goranom Dragićem in Benom Udrihom. Najprej bo gostoval v Washingtonu, 8. oktobra se bo z Minnesoto srečal v Kansas Cityju, nato pa se bo dvakrat predstavil tudi domačim gledalcem.

Prijateljska tekma:

Real Madrid - Oklahoma City Thunder 142:137 (22:35, 28:30, 37:30, 39:31, 16:11)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.