Dončić zrežiral potezo srečanja, Randolph navdušil

Foto: Profimedia luka dončić
Luka Dončić je kljub skromni minutaži poskrbel za eno najlepših potez na tekmi.
Oglej si celoten članek

Real Madrid je v 23. krogu Evrolige premagal Barcelono (101:74). Odlično tekmo je odigral naturalizirani slovenski reprezentant Anthony Randolph, ki je v dobrih 24 minutah prispeval 16 točk (7/9 za dve, 0/2 za tri, 2/5 prosti meti), šest skokov, tri podaje in dve ukradeni žogi (indeks 20).

Luka Dončić tokrat ni bil tako razpoložen kot običajno. V 16 minutah je dosegel zgolj dve točki (1/3 za dve, 0/4 za tri, 0/0 prosti meti), štiri skoke in šest podaj (indeks 3).

Mladi slovenski košarkar je najbolj navdušil v tretji četrtini, ko je zares vrhunsko podal za alley oop njegovega soigralca Gustava Ayona.

Real Madrid ima po 23. krogih na računu 14 zmag in devet porazov, kar ga uvršča na četrto mesto evroligaške lestvice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.