Dončić 'žrtev' šaljivca, ki ga je zadel v nulo

Foto: Print Screen
Pravijo, da je imitacija najbolj iskrena oblika laskanja.
Oglej si celoten članek

Slovenski čudežni deček Luka Dončić je še drugič postal "žrtev" YouTube kanala MaxIsNice, ki na duhovit način imitira največje zvezdnike NBA lige.

Košarkar Dallasa je tokratno upodobitev doživel v paketu s klubskim soigralcem Kristapsom Porzingisom.

Komičen učinek je dosežen s karikiranjem košarkarjevih najbolj značilnih potez, ki jih v Dončićevem bogatem arzenalu vsekakor ne primanjkuje.

Foto: Print Screen

MaxIsNice je svojo kariero začel na družbenem omrežju Instagramu, kjer je imel na začetku koledarskega leta 20.000 sledilcev, ko pa so njegove stvaritve postale viralne, je število sledilcev začelo skokovito naraščati, tako da danes njegovemu profilu sledi že 940.000 uporabnikov.

Imitacijo Dončića in Porzingisa si je na YouTubu ogledalo več kot 100.000 ljudi, na Instagramu že več kot 400.000.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 04:11 3. April 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.