Kontrola iz Dallasa že v Sloveniji

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovensko košarkarsko reprezentanco je obiskal pomemben član iz zakulisja organizacije Dallas Mavericks.
Oglej si celoten članek

Košarkarska franšiza Dallas Mavericks je svojemu prvemu zvezdniku Luki Dončiću po izpadu v prvem krogu končnice prižgala zeleno luč za nastop v olimpijskih kvalifikacijah, pri tem pa nameravajo Teksačani uporabiti vsa razpoložljiva sredstva, da bi zaščitili svojo naložbo.

V ta namen je v Slovenijo pripotoval izkušeni vodja fizioterapevtske službe Mavsov Casey Smith, ki bo s poznavanjem Dončićeve fiziologije veliko pripomogel k njegovi optimalni fizični pripravljenosti in pomagal preprečiti morebitno preutrujenost ali poškodbo.

Dončića bi sicer morala na sončni strani Alp obiskati še trener Rick Carlisle in generalni menedžer ekipe Donnie Nelson, a sta v zadnjih dneh oba nepričakovano odstopila s položajev, tako da v Dallasu trenutno mrzlično iščejo njuna naslednika. Nelson je Mavse zapustil po 24 letih, Carlisle je bil trener moštva zadnjih 13 sezon. 

Olimpijske kvalifikacije se bodo začela 29. junija. Slovenska reprezentanca se bo v skupini B merila s Poljsko in Angolo.  V okviru priprav so aktualni evropski prvaki zabeležili dve zmagi nad Hrvati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.