Dončićev šef pripravljen storiti nepredstavljivo

Foto: Epa
Foto: Epa
Mark Cuban je pripravljen slediti srcu.
Oglej si celoten članek

Lastnik NBA moštva Dallas Mavericks ter šef našega Luke Dončića je izjavil, da bi morala najmočnejša košarkarska liga na svetu dovoliti nekaj, kar se je še pred kratkim zdelo nepredstavljivo. Košarkarjem bi moralo biti dovoljeno, da med igranjem himne ZDA klečijo na enem kolenu.

"Upam, da se bomo znali prilagoditi ter da bomo odobrili košarkarjem, da napravijo, kar jim pravi srce. Pri tem jih bom podprl," je za ESPN izjavil Mark Cuban.

Prvi mož Teličkov je pripravljen slediti zgledu svojih košarkarjev ter s tem dejanjem podpreti proteste proti rasni neenakosti. Cuban je še za razliko od predsednika Donalda Trumpa mnenja, da klečanje ne pomeni nikakršno žalitev za ameriško zastavo ali državo.

"Če bodo to storili, bom ponosen na njih. Celo pridružil bi se jim," je debato o klečanju njegovih košarkarjev med himno zaključil Cuban, ki je šel celo tako daleč, da je obljubil podporo tudi vsem svojim košarkarjem, ki bi v znak podpori gibanju "Črna življenja štejejo" želeli bojkotirati naslednjo sezono.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.