Dončićev trener namignil na teorijo zarote

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Poleg Luke Dončića je bil ob porazu Dallasa proti Sacramentu izključen tudi trener Rick Carlisle.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Dallasa so v domačem American Airlines Centru zabeležili tretji zaporedni poraz proti Sacramento Kings (111:99).

NBA Sodniki Dončiću stopili na vse možne žulje, sledila še izključitev

Tekmo sta zaznamovali dve izključitvi na strani domače ekipe, saj si je ob Luki Dončiću predčasen sprehod pod prho prislužil še trener Rick Carlisle.

Oba sta na srečanju prejela po dve tehnični napaki.

Foto: Print Screen Dončić, ki je dosegel 30 točk, šest skokov in šest podaj, ima osem tekem pred koncem tednega dela na računu že 15 tehničnih napak, kar pomeni, da ga od tekme prepovedi loči samo še ena kršitev. Skupno jih je sicer prejel že 16, vendar so mu eno izbrisali z računa.

"Tehnične napake so nekaj, na kar Luko zelo opozarjamo. Danes sem tudi sam zanj slab vzor, saj sem prav tako dobil dve. Za to sem se že opravičil fantom," je po tekmi dejal trener Rick Carlisle, ki je igrišče prav tako moral zapustiti v zadnji minuti.

Dolgoletni trener Dallasa je v nadaljevanju namignil, da sta tako on kot Dončić tarča sodniške zarote. "Letos sem dobil štiri tehnične napake, vse od istega sodnika," je na zanimiv podatek opozoril ameriški strateg in dodal: "Ne vem točno, kaj nam to pove. Pregovor pravi, da imajo razumni ljudje pravico do nestrinjanja. Naj ostane pri tem."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:49 3. Maj 2021.

    Če fejst dobr razmislim o temle zapisu, hm?? boli me qurac za donćićija in dallas!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.