Dončićeva mojstrovina podaja meseca v Evroligi

Foto: Profimedia luka dončić
Luka Dončić ne pozna meja.
Oglej si celoten članek

Mladega slovenskega reprezentanta  je za uvod v novo koledarsko leto doletela dvojna čast. Najprej je zasedel prvo mesto na seznamu najlepših podaj na tekmah košarkarske Evrolige v mesecu decembru. Bolj kot sama podaja navdušuje preigravanje, s katerim je osmešil Victorja Claverja, preden je žogo oddal Felipeju Reyesu. Adijo, Claverjevi gležnji!


Dončić je bil prav tako izbran za najkoristnejšega igralca (MVP) meseca decembra v španski ligi ACB, kjer Real Madrid po 13. odigranih krogih zaseda vrh prvenstvene lestvice (12-1). Tekma 14. kroga z Baskonio bo za Dončića že jubilejna 100. v najmočnejšem španskem prvenstvu.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.