Dončićeva oblačila razdvojila splet

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Slovenski zvezdnik se pripravlja na nadaljevanje sezone v najmočnejši ligi na svetu.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić in njegovi Dallas Mavericks bodo čez nekaj tednov spet merili moči proti tekmecem v ligi NBA. Ljubljančan in soigralci se pripravljajo na preostanek rednega dela in končnico, ki se bosta igrala na Floridi.

Dončić se je po vrnitvi iz Evrope soočal z očitki, da ni dovolj skrbel za svojo fizično pripravljenost oziroma da ima nekaj kilogramov viška.

Tovrstne pripombe so v zadnjih tednih poniknile, zato pa je nekaj pozornosti na družbenih omrežjih požela Dončićeva oprava na treningih.

Covid-19 Po Dragićevi Vročici poslopja zapira še ena ekipa

Na Twitterju in Instagramu je njegova fotografija, na kateri je ob klubski majici nosil hlačke s pestrim vzorcem, vzbudila različne komentarje. Nekateri so ga pozvali k takojšnji menjavi garderobe, spet drugi so bili navdušeni nad opravo.

Liga NBA se bo po premoru zaradi covida-19 predvidoma nadaljevala 31. julija v Orlandu v športnem kompleksu Wide World of Sports, ki je v lasti medijskega giganta ESPN.

NBA Še ena odmevna odpoved udeležbe v Orlandu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.