Dončićevi koši niso zadostovali

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Real Madrid Luke Dončića je izgubil v gosteh proti moskovskemu CSKA z 81:95, Himki Zorana Dragića pa je bil poražen v Barceloni s 70:87.
Oglej si celoten članek

V skupini F vodi Olympiakos, ki je z 82:76 v gosteh ugnal Laboral Kutxo. Ekipi sta trenutno na vrhu skupine, sledi pa jima CSKA, proti kateremu je Luka Dončić v zgolj 13 minutah in pol v statistiko vpisal 12 točk in pet skokovReal je trenutno peti.

Mesto za njim je Himki Zorana Dragića, ki je ob porazu proti Barceloni v dobrih 21 minutah zbral osem točk, štiri skoke in dve ukradeni žogi. V petek se bosta pomerili še zadnjeuvrščeni ekipi Broseja in Žalgirisa.

V skupini E vodi Cedevita, ki je tokrat z 79:72 v gosteh ugnala turško Darušafako. V petek bodo na sporedu še obračuni Lokomotiva Kuban Krasnodar - Efes Istanbul, Crvena zvezda - Fenerbahče Istanbul in Panathinaikos Atene - Unicaja Malaga.

Liga Evroliga, top 16, 2. krog:

Skupina E

Darušafaka Istanbul : Cedevita Zagreb 72:79

Skupina F

CSKA Moskva : Real Madrid 95:81 (50:41)
Luka Dončić, 13:31 minute, 12 točk, 5 skokov za Real

Laboral Kutxa Vitoria : Olympiakos Pirej 76:82

Barcelona : Himki Moskva 87:70
Zoran Dragić 21:17 minute, 8 točk, 4 skoki, 2 ukradeni žogi za Himki

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.