Doni s polotoka na Otok

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Angleški nogometni klub Liverpool se je v petek okrepil z brazilskim vratarjem Alexandrom Donijem, ki je bil doslej član italijanske Rome. V Anglijo je prišel kot prost igralec.
Oglej si celoten članek

Doni ima za brazilsko reprezentanco deset nastopov, za Romo pa je nastopil na 179 tekmah. Liverpool je izkušenega 31-letnega Brazilca pripeljal v ekipo kot drugega vratarja, saj imajo na Anfieldu za prvega čuvaja mreže Španca Joseja Reino.

Za Liverpool je Doni tretja okrepitev pred novo sezono po vezistih Jordanu Hendersonu in Charlieju Adamu. Naslednji pa naj bi bil napadalec Stewart Downing, saj je Aston Villa pred dnevi sprejela ponudbo Liverpoola v višini 20 milijonov funtov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.