Dopinška vroča linija za kolesarje

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Mednarodna kolesarska zveza (Uci) bo uvedla posebno telefonsko linijo, kjer bodo kolesarji lahko sporočali nepravilnosti svojih kolegov v zvezi z dopingom ...
Oglej si celoten članek

"S tem bomo začeli v naslednjih tednih. Potrebno bo nekaj časa, da pridobimo zaupanje v linijo, ampak verjamem, da nam bo to uspelo," je dejal predsednik Ucija Pat McQuaid.

Ta ukrep kolegov je odgovor na afero Lancea Armstronga, v kateri so s svojim pričanjem veliko vlogo odigrali prav njegovi nekdanji moštveni kolegi, ki so jih mediji poimenovali žvižgači (whistleblowers). Na liniji se bodo kolesarji lahko posvetovali tudi z drugimi vprašanji, povezanimi z dopingom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.