Dovolj! Korona odnesla še eno evropsko državno prvenstvo

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Predčasen konec nogometne sezone v Črni gori.
Oglej si celoten članek

Izvršni odbor črnogorske nogometne zveze je odločil, da prekine domače prvenstvo zaradi novonastalega položaja z novim koronavirusom. Do predčasnega konca sezone je prišlo tudi zaradi dejstva, da je bil najmanj en pozitiven primer v vrstah Budućnosti, zaradi česar so morali vsi igralci in osebje kluba v 14-dnevno karanteno.

Kot poročajo Vijesti, so prekinili prvo, drugo, mladinsko, kadetsko in žensko ligo ter tudi pokal, hkrati pa še tekmovanja pod okriljem združenja klubov.

Rezultati do prekinitve tekmovanja so končni in na podlagi teh bodo razglašeni zmagovalci, udeleženci kvalifikacij za evropska tekmovanja, dodatnih kvalifikacij in klubi, ki so izpadli v nižji rang tekmovanja, pojasnjujejo v Črni gori.

Prvenstvo so po prekinitvi sicer nadaljevali 30. maja in od takrat odigrali osem krogov. Prva tri mesta v prvi ligi so zasedli Budućnost, Sutjeska in Iskra.

Foto: FlashScore.si Črnogorska nogometna liga

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.