Doživel živčni zlom zaradi potegavščine soigralcev

Foto: EPA
Foto: EPA
Ligo ameriškega nogometa (NFL) je pretreslo izginotje Jonathana Martina, ki naj bi zaradi potegavščine svojih soigralcev doživel živčni zlom.
Oglej si celoten članek

Foto: Twitter twitter jonathan martin Zvezdnik Miami Dolphins Jonathan Martin je brez obrazložitve zapustil ekipo, potem ko so si soigralci na njegov račun privoščili potegavščino.

Incident se je zgodil v menzi, kjer so nogometaši Miamija počakali, da je Martin prisedel k njim, nato pa vsi naenkrat vstali od mize, češ da naj bi bil 24-letnik bolan. Martina naj bi neokusna šala precej razjezila, zato je pladenj zalučal po tleh in izginil neznano kam. Nihče v ekipi ni vedel, kam je odšel, po najnovejših podatkih pa naj bi preživljal čas s svojo družino.

O incidentu sta se na socialnem omrežju Twitter razpisala novinarja ameriške lige Jay Glazer in Jeff Darlington.

Martin ima z Miamijem sklenjeno štiriletno pogodbo v vrednosti 7,8 milijona dolarjev, na Floridi pa igra svojo drugo sezono.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.