"Dragić bo imel pomembno vlogo"

Foto: Žurnal24 Aleksandar Džikić bo po Goranu treniral tudi njegovega mlajšega brata Zorana. (F
Povsem uradno še ni, ampak Zoran Dragić je praktično že član Krke iz Novega mesta. Kakšno vlogo mu bo namenil, smo povprašali novomeškega trenerja Aleksandra Džikića.
Oglej si celoten članek

Krki se je pridružil Zoran Dragić.
Tako je. Verjetno je to tudi naša zadnja okrepitev. Takšen tip igralca nam je manjkal. Dobili smo mladega, nadarjenega in ambicioznega košarkarja, ki je tudi zelo atletski. Zadovoljen sem, da se je pridružil moštvu.

Foto: Žurnal24 Zoran Dragic Kakšno vlogo mu boste namenili?
Dragić in Edo Murič bosta imela pomembno vlogo v rotaciji desetih igralcev. Tu je še nekoliko mlajši Matej Rojc, ki se bo šele seznanjal s člansko košarko. Tudi on je izjemno nadarjen mladenič in bo dobil priložnost. Igral bo vsakič, ko bo za to primeren čas. Vsi pa bodo morali svoj delež prispevati že v tej sezoni.

Prvo bitko z Unionom Olimpijo v tej sezoni ste s prihodom Dragića že dobili.

Na te reči ne gledam tako. Zoran si je želel pač igrati v ekipi, ki je po njegovem mnenju trenutno boljša zanj. Verjetno meni, da bo tu hitreje napredoval. Pravzaprav je to bolj vprašanje zanj. Resnično pa na vso zadevo ne gledam kot na 1:0 za Krko proti Olimpiji.

Naslednjo sredo se bosta obe moštvi pomerili v superpokalu. Kako pomemben je ta za vas?
Ne gre za pomembno tekmo, ekipi pa sta tudi precej spremenjeni. Za nas bo to le še ena pripravljalna tekma pred sezono, ki se za nas začne s prvim kolom lige NLB. To seveda ne pomeni, da v superpokalu ne želimo zmagati.


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.